Zobacz pełną wersję : Nowe mapy
przemo78
10-01-2010, 13:14
Co powiecie na wgranie 1 mapy gdzie gra się Nocą,tak na próbę tylko.
Pisać kto Za a kto Przeciw
Zróbmy małe głosowanie co wy na to?
Na war3 trochę do kitu, bo humanów nie będzie widać..
No właśnie humanów nie będzie widać . Ja bym proponował . Knife_zone , aim_map , aim_crazyjump , ponieważ do 11 w nocy gra około 10 osób a juz po 12 graja tylko 4 . Wiec te mapy bedą mogłby chodzić w nocy ! .
przemo78
10-01-2010, 14:29
Można Humana na nocną mapę wycofać wtedy.Chyba się da.
nie czemu bardzo fajna zabawa by sie szykowala human byłby pro ale inne rasy tez by sie odnalazły
oto cały BlackDevil . nie chodzi oto by jedna profa była najlepsza , "pro ale inne rasy tez by sie odnalazły" - co się odnajdzie jak kazdy bedzie grać humanem ?
Więc tak - po co Wam nocne mapy jak nie widzicie humana na długiej na d2...
Nie da się wyłączyć danej rasy na określonej mapie (chyba, że się da a ja nie wiem).
Po 3: WW^ n/c :x
przemo78
10-01-2010, 19:53
Ja bym zaryzykował i wgrał 1 mapę tak na próbę,co nam szkodzi.
Sprill^^
11-01-2010, 16:09
Przemo zawsze spróbować można :-) . Ale zgadzam się z resztą, nie będzie widać humanów :x Ja wstrzymam się z głosowaniem. :]
a ja jestem za chętnie bym zagrał sobie na takiej mapie i myślę że wszystkie rasy by na takiej mapce dobrze się spisywały
To poproszę o przykład map "nocnych".
przemo78
12-01-2010, 18:24
cs_seaassault v
cs_b-stadt
cs_hideandseek
cs_assault_upc
cs_crackhouse
cs_pacman
cs_pf_dust
cs_adidas
cs_deathmatch
2 <--- to tez mapa ;]
cs_bobball
cs_brokkoli
cs_el_castillo_del_diablo
cs_dorf
cs_dm_2005
cs_deathmatch_dust
cs_d-day_r2
Te zaznaczone na Żółto są debest,jeśli nie nocne to można je wgrać jako normalne mapy dzienne.
a sorry no te mapy sa dobre
KupsztalJeza
12-01-2010, 19:33
nigdy nie słyszałem o takich mapach, już wole se w nocy pograć sam na duscie niż grać na takich nocnych mapkach ;-)
przemo78
12-01-2010, 19:46
Kupsztal piszesz post a nawet nie wiesz co to za mapy.
infinite
12-01-2010, 20:45
hmmm mi sie podoba ten pomysl unded w ct bedzie nie do zabicia, szybki latajacy i ciemny:) dajcie te mapY:D!!!
przemo78
13-01-2010, 18:42
Wiadomo już coś co z tymi mapami,widzę że słuch zaginą.
http://www.forum.cs-portal.net/topics74/dzien-i-noc-vt2277.htm nie wiem jak ten plugin dziala ale moze sie przydac
przemo78
13-01-2010, 20:05
Trza poczekać aż cs Rufus zadziała.
Opis :
Za pomoca tego pluginu mozesz sobie na serwerze ustawic pore dnia Dzien lub Noc :P
Instalacja :
night_day.amxx -Umieszczasz w ...\cstrike\addons\amxmodx\plugins
night_day.sma -Umieszczasz w ...\cstrike\addons\amxmodx\scripting
Teraz w ...\cstrike\addons\amxmodx\configs\plugins.ini dodajesz: night_day.amxx
Teraz w ...\cstrike\server.cfg lub w ...\cstrike\addons\amxmodx\configs\amxx.cfg (najlepiej w obydwu dodaj :D ) oraz w ...\cstrike\addons\amxmodx\configs\cvars.ini dodaj tę oto linijkę: sv_daynight 1
Download :
Kod:
http://www.sendspace.pl/file/lImsn928/
no to ten plugin podałem powyzej hyba jest dobry sorry za spam
I powiedz mi komu chciałoby się to zmieniać jak będzie noc i dzień ?
infinite
13-01-2010, 21:12
ale mapy mozesz wgrac;d
przemo78
13-01-2010, 21:21
OK ale możesz spróbować wgrać te mapy w wersji dziennej?te na żółto zaznaczone choć.
1. Plik z rorszezeniem .amx wklejamy do addons\amxmodx\plugins
2. Plik z rozszezeniem .sma wklejamy do addons\amxmodx\scripting
3. Wchodzimy do addons\amxmodx\configs szukamy plugins.ini i edytujemy go. Na samym koncu dodajemy linijke night_day.amxx
4. Co nowa mape bedzie wyskakiwalo pytanie o pore dnia. Lub mozemy sami wywolac pytanie komenda amx_voteday.
http://w654.wrzuta.pl/plik/3oOdtuhUtGt/night_day_-_cscenter.pl
moze taki plugin ?? jest to chyba ten sam plugin co podal Przemo ale jest na koncu opisana opcja votvania przez gracczy czy ma byc dzien czy noc
jsetsm za :)\ jazda bediez :)
A.C.A.B.
14-01-2010, 14:18
noo rufus dobrze by było dac nowe mapy bo ciągle leci d2 westwood aztec nowe mapy by się przydały albo poprostu jakiś nowy dus2 aztec ;p
To od Fanatica jest dobre.
Dodam to dzisiaj raczej... ;-)
Może pobrać ktoś te mapki co podał PRZEMO i dać link do rara z nimi ?
A.C.A.B.
17-01-2010, 11:51
nie będe zakładał nowego tematu może by ten plugin wgrać na serwa ? :>
Kliknij Tutaj (http://www.cscenter.pl/pluginy_amx_mod_x/18623-prosty_wykrywacz_wallhacka.html)
Wiedzmin
17-01-2010, 11:57
Była już kiedyś propozycja aby dodać ten plugin na poprzednim Wc3 , jednak co zrobić na mapach typu "aim" gdzie wiele razy zdaża się zabijać przez ściany , o ile takie mapy są na naszym serwie , bo jeszcze się z żadną taką nie spotkałem.
A.C.A.B.
17-01-2010, 12:12
Na warcrafcie nie ma żadnego aima czy Fy :]
Wiedzmin
17-01-2010, 12:13
No to myślę , iż spokojnie można wgrać ten plugin.
korni007
17-01-2010, 12:18
Gracz z wh bardzo rzadko zabija przez ścianę jeśli nei chce zostać wykryty. Najczęściej wykorzystuje wh aby mieć info kiiedy wychylić się zza ściany od razu z celownikiem na banie. Moim zdaniem zbędny plugin.
Gracz z wh bardzo rzadko zabija przez ścianę jeśli nei chce zostać wykryty. Najczęściej wykorzystuje wh aby mieć info kiiedy wychylić się zza ściany od razu z celownikiem na banie. Moim zdaniem zbędny plugin. A ty skąd takie rzeczy wiesz czyżbyś na wh jechał ?? ; ]
A może to ??
Click! (http://amxx.pl/lucia-hallucination-antywallhack-t16299.html&st=20)
korni007
17-01-2010, 13:26
Tombcio znam bardzo dużo takich przykładów, choćby z poprzedniego war3.
A ten twój plugin juz jest lepszy.
Ten Lucjan się sypie jak ktoś gra na platformie Steam, także raczej Mariosz go nie wgra ;)