Wysłany: 24-12-06, 19:54 Jak długo już trwa wasza przygoda z CS-em?
Ja zaczołem grać (nie pamiętam dokładnie ) tak około 1,5-2 lata temu.. Ciupaliśmy z Dragon'em dzień w dzień po klika godzin przez kilka tygodni.. :mrgreen: Ale dosyć krutko to trwało.. W te wakacje 2-3tygodnie ciupałem jeszcze z Miechael123 No i teraz zaczołem ostro grać..;)
tak jak ex0n napisał zaczynaliśmy razem gram ok 2 lata(z przerwą 1,5 roczna :lol: ) i całkiem nieźle nam szło :mrgreen: a teraz czym dłużej gram tym gorzej
ze mną było podobnie jak z MRS
grałem se w linkarcie za DARMO i CODZIENNIE z Artkiem "Batmanem" :mrgreen:
linkart zamkneli i nei było juz gdzie se pograc ale w tedy sie przeżuciłem na boty na własnego kompa
długo sie już gra w cs-a, we wakacjie też grałem z ex0n'em przez hamahi i gitara była
Wysłany: 25-12-06, 15:15
No ja też zaczynałem w kawiarenie wraz z Bamem i MRS :D
A teraz to się gra w CS:source, a w 1.6 to od czasu do czasu ;)
....czasy się zmieniają, ale CS jest ten sam xD
Najlepsze czasy były za czasow Artka Batmana w kafejce dni i noce zadarmo caly dzien cs!!!:P
Ja gram od poczatku wakacji i tak sie na to zajawilem ze czesto zarywalem nocki. Ta gra nigdy sie nie moze znudzis jak dla mnie jest po prostu zarabista
Klan: chwilowo brak Pomógł: 2 razy Wiek: 19 Dołączył: 22 Sty 2007 Posty: 63 Skąd: Niepołomice
Wysłany: 24-02-07, 09:37
ja 1 raz gralem u kolegi na boty i mi sie ona spodobala. pozyczylem wiec plytke od kuzyna i sciaglem boty. potem zaczolem grac na necie. liczac gre z botami to polowka bedzie
MOja historia z cs zaczela sie 2 do 3 miesiacow temu.
Kolega zaczął grać i namówil tam z 4 kumpli (w tym mnie) zalozyl klan jakis noobowski, po 2 tygodniach przestal grac a ja i 2 kumpli gramy do teraz (ale ja jestem lepszy do nich )