Siemanko mam taki problemik a więc:
gram sobie na war3 i po jakiś 10min wyskakuje mi,
jedynie tutaj mi tylko wyskakuje na innych serwach nie.
Wiecie może jaki może być tego powód nie chce mi się szukać na Google a po 2 nie znam zbytnio Angielskiego :D
Klan: Nie mam. Pomógł: 1 raz Wiek: 15 Dołączył: 26 Lis 2009 Posty: 139 Skąd: Kostrzyn nad Odrą
Wysłany: 05-02-10, 22:25
Bo ja CENZOR wiem. Jeszcze bynajmniej ja nie widziałem ze gdzieś piszesz o tym panelu.. Tylko Ci radze a ty już z tymi swoimi filozoficznymi tekstami ...
I Nie masz prawa mnie nazywać idiotą . Jak Ci się to podoba to mów tak na siebie
OZI . Przeczytaj to co napisałem . Musisz czekać aż rufus będzie miał możliwość zrobienia resa serwera
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 47 razy Wiek: 17 Dołączył: 17 Lip 2007 Posty: 1939 Skąd: że znowu ?
Wysłany: 05-02-10, 22:45
"OZI . Przeczytaj to co napisałem . Musisz czekać aż rufus będzie miał możliwość zrobienia resa serwera"
I może nie jesteś idiotą ? : O
Nie będę miał możliwości rozumiesz ? Chyba, że napiszę do best-serw a oni odpiszą jak zwykle "powinno wszystko działać".
Klusken napisał/a:
Jeszcze bynajmniej ja nie widziałem ze gdzieś piszesz o tym panelu..
Dzizas krajs.
Klusken napisał/a:
Tylko Ci radze a ty już z tymi swoimi filozoficznymi tekstami ...
Mówię co myślę... Jak to jest za wysoki poziom dla Ciebie to nawet nie czytaj... Po co masz sobie zawracać główkę.
Kod:
Jezeli zrestartowanie Steam'a nie rozwiazalo problemu , prosze wylaczyc Steam i usunac ponizsze pliki:
* Steam.dll
* SteamUI.dll
* ClientRegistry.Blob
Pierwszy lepszy link z google... Wystarczy poszukać, ale przecież tutaj są sami "inteligjenci"
Wysłany: 06-02-10, 09:33
Mariosz, mam 15 lat ale nie jestem na tyle glupi by pisac "Help" zanim poszukam w google. Mam cos takiego, ze po usunieciu tych plikow 1 mapke zagram normalnie, a potem wyskakuje blad. Wchodze w folder ze Steamem a te pliki tam sa ?! Nie wiem co jest grane. Restart steama nie dziala. Widac, ze nie jestem wyjatkiem.
_________________ Gość, kto jest królem Black Listy ??
Klan: Nie mam. Pomógł: 1 raz Wiek: 15 Dołączył: 26 Lis 2009 Posty: 139 Skąd: Kostrzyn nad Odrą
Wysłany: 06-02-10, 13:29
nie czytam za dużo sb ..
Nie mówię Ci co masz zrobić .. Tylko co trzeba byłoby zrobić żeby nie kickowalo.. ( Ja Ci chciałem tylko pomóc / doradzić ) . A ty za to nazywasz mnie idiotą Dzięki
I nie wiedziałem o tym że nie masz takiej możliwosci
Może wiesz dużo ale nie wiesz wszystkiego i nie jesteś idealny tak jak wszyscy nie są .
Uważasz że nie nadaje się na H@ ? Może to prawda.. Nigdy nim nie byłem i nie mam zamiaru być
A z resztą skąd wiesz że bym się nie nadawał ? A może jednak ? .