Co Wy na to , żeby reaktywować klan cs-portal.net ? Odpowiedz zamieszczajcie w Ankiecie jak i w formie postu . Ja osobiście jestem za tym ,żeby reaktywować klan .
_________________ "Musimy pamiętać ,że po nocy słońce na nowo wschodzi"
Klan: None Pomógł: 38 razy Wiek: 16 Dołączył: 28 Paź 2008 Posty: 1969 Skąd: Kraków
Wysłany: 02-07-09, 23:52
Mylisz się voLt ^ . Jest coś takiego jak rekrutacja : www.cs-portal.net/klan . Tylko ,że strona klanowa była dość długo "nieobecna" i dlatego chcę aby klan cs-portal.net powrócił .
A co z tymi którzy do klanu już należeli i opisz dokładnie co rozumiesz przez słowo "reaktywacja". Ogólnie wiem co to znaczy ale nie jarzę co konkretnie chcesz zrobić.
Klan: None Pomógł: 38 razy Wiek: 16 Dołączył: 28 Paź 2008 Posty: 1969 Skąd: Kraków
Wysłany: 03-07-09, 00:22
Co chcę zrobić? Odnowić klan , odnowić wszytko co było z nim związane m.in członków . Większość starych członków jak widać , przestało okazywać zainteresowanie klanem . Jak sam widzisz czasem wraca się na stare śmieci , to samo chcę tutaj zrobić tylko ,że ze sporą modyfikacją .
Czegokolwiek się nie podejmiesz możesz liczyć na moją pomoc. Sorki za ten OT ale pomysł jest na prawdę świetny i o ile zajmie się nim świetny człowiek taki jak Dill.. możliwe że wypali, dlatego głosujcie i nie ignorujcie tematu. :)
Ja się na to nie zgadzam! Że tak powiem zawsze w tym siedziałem i mówię katygorycznie NIE. Poprostu to zawsze była stała ekipa i tak zawsze pozostanie, i sądze ze ex0n wyrazi zgodę by tą sprawę pozostawić mnie... ; ]
Jak wrócimy do gry - to klan zostanie reaktywowany, proste...
Prosze o zamknięcie.
n., możesz mi wytłumaczyć dlaczego? nie bardzo rozumie o co ci chodzi.
Eragon napisał/a:
Ja się na to nie zgadzam! Że tak powiem zawsze w tym siedziałem i mówię katygorycznie NIE. Poprostu to zawsze była stała ekipa i tak zawsze pozostanie, i sądze ze ex0n wyrazi zgodę by tą sprawę pozostawić mnie... ; ]
Jak wrócimy do gry - to klan zostanie reaktywowany, proste...
Prosze o zamknięcie.
!!!
a tak ps pozdrawiam całą ekipę klanu cs-portal.net ;d
szkoda ze to się tak rozsypało
ja jestem za , dobry pomysl
a co do starej ekipy to mowisz ze sie rozleciala, wiec polowa tu juz nie gra, to czas na zmiane, jedni odchodza drudzy przychodza:)
jesli sie orientuje to ty nie decydujesz o tym czy zamknac temat:)
po 2 nie widze zeby istnial ten klan i zebys byl jego czlonkiem
po 3 klan jest stworzony, jak reprezentacja forum, wiec wiadomo ze jak przychodza nowi na forum moga zawsze dostac sie do tego klanu:)
Klan: Steal Force Guard Pomógł: 3 razy Wiek: 17 Dołączył: 01 Wrz 2007 Posty: 697 Skąd: Piaseczno
Wysłany: 03-07-09, 16:43
Z jeden strony by się przydało żeby reaktywować klan bo przynajmnie byłoby jakiegoś sensownego Mixa pograć
Z drugiej strony jednak były już 2 próby reaktywacji i obie nie wypaliły
Więc jak dla mnie to sam nie wiem
Jaką podejmiecie decyzję, to od was zależy
Wysłany: 03-07-09, 17:37
Kto niby? Eragon? Był w obu przypadkach.Klan wytrzymał z 2 tygodnie za 2 razem i klapa
Klan jest tylko wtedy, jak grają podczas Turniwju O puchar Burmistrza Niepołomnic, i tyle ich widziano