phii ... wcale nie ... ja wiem jak "ktoś" robił taki jeden turniej to jedyne co w tym przypadku problem to właśnie sponsor i nagrody i nic więcej;p bo drużyny będą się zgłaszać same, program do losowań meczy jest i wszystko luuuuz ;p
A drużyny to ja bym wylosował a nie żeby sami ustalali sobie kto z kim... Na serwach mówić o turnieju pozgłaszają się osoby i się wylosuje co najwyżej problem z nagrodami
Jak by turniej wypalił to ja mogę pomuc przy drużynach
Klan: Steal Force Guard Pomógł: 3 razy Wiek: 17 Dołączył: 01 Wrz 2007 Posty: 697 Skąd: Piaseczno
Wysłany: 02-03-09, 13:32
1.Pomysł, jako pomysł-Dobry
2.Były 3 turnieje 2v2 i żaden nie został dograny do końca (wiem ocoś o tym, bo grałem w tym drugim)
3.Kto się tym wszystkom zajmie? Trzeba poyśleć od strony logistycznej i organizacyjnej
Wysłany: 02-03-09, 14:14
Nom pomysł dobry
Za nagrode można dać np. wolnego slota albo coś w tym stylu
napewno dużo ludzi wzięło by odział w tym turnieju (przynajmniej dużo by sie zgłaszało do niego xD)
Wysłany: 02-03-09, 14:22
nom 3 na 3 był by lepszy tez bym tak proponował :)
a co do map gdyby sie grało już po 2 to takie mapy jak np :
dd2
nuke
aztec
itp. one nie są aż takie duże wiec można było by grac czas by sie zmieniło np. na 1.5 min
Pomógł: 9 razy Wiek: 15 Dołączył: 22 Mar 2008 Posty: 262 Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 02-03-09, 17:58
3 vs 3 tez mi pasi i jednya sprawa sa nagrody(chodz mozna zagreać bez:D lub jakies małe) turniej latwo zrobic u nas w szkole byl w cs i w 2 dni było juz tyle druzyn ze by sei grało i grało ael i tak nic nie doszlo do skotku bo ludzią sie nie chailo grac ŻAL.COM :D Więc można powiedeziec ze chetnych mamy do gry do adminowania tera tylko jakeis nagrody i jeden serwer przerobić na turniejowy :)
Skoro nagrodą miały by być np. sloty to mógłbym zorganizować turniej o ile nikt nie ma nic przeciwko ;PP Chciałbym spróbować, ale nie ja o tym decyduje ;P
Klan: houseology.pl Pomógł: 8 razy Dołączył: 09 Sty 2008 Posty: 644 Skąd: z Kostrzyna
Wysłany: 02-03-09, 22:15
Hmm sam nie wiem . Ostatni turniej war3 rozegrał się do końca lecz zasady były ciągle zmieniane ;/ i było dużo problemów. Lecz hmm 2/2 może , może
Tylko :
Nagrody : W postaci slota lub coś takiego , ale jest też inne wyjście (składki)
Ludzie : Z tym nie ma problemu, mogę w tym pomóc
Sędziowie : Z tym też nie ma problemu .. Sam bym mógł być lecz niestety nie posiadam już admina
Serwer : no to z tym to nie wiem jak
Ogólnie : Chodzi mi tu o ustalenie czasu , ilości drużyn , zasad itp ( W tym sam chętnie pomogę ponieważ robiłem już taki turniej dla kumpla
A działem mogę ja się zająć
Ale to nie jest możliwe z powodu :
- Nie mam admina
- Mało czasu spędzam na serwerach
Lecz myślę że znajdzie się jakaś osoba chętna i to zrobi
Ja bym mogl sie tym zajac mam serwer Gnet'a i Shooters'a dobrze sie na nich gra
Moge przygotowac regulamin itd. bo znam sie na tym (esl\gb\hlc\kod5 itp.).
Moge tez pomagac w zorganizowaniu i zalatwic sponsorow na serwer Ventirlo :P
Jezeli ktos jest zainteresowany moja pomoca itd. prosze pisac na PRV :)
Pozdrawiam !
_________________ Na jednej z planet układu słonecznego
Siedzę z koleżką, kopcę blunta grubego
Co z tego, że niejeden widzi w tym coś złego
Rada - masz swoje życie, CENZOR się od naszego
jak dla mnie dobra zabawa ale np jak by bylo duzo osob mozna np zrzucic sie po 5 zeta zeby dla zwyciezcow np calych rozgrywek jakas nagroda byla, rownize to by przyciagnelo wieksza ilosc osob :P :D
Przedawniony temat, poza tym przeczytaj te wszystkie posty i zastanów się przez moment czy warto odpowiadać jak już wszystko wiadomo jest? Osoby które się do czegokolwiek zobowiązały uczynić:
Vikkooo - on raczej już nic nie zdoła
klus3k - jak będziesz miał od niego jakieś wieści to zadzwoń -.-
loreN - to co wyżej
ja - nie mam uprawnień
Biorąc to na logiczne myślenie temat jest do zamknięcia, bo add przez was gorączki dostanie bo z tego co widziałem to od jakiegoś czasu zamyka full tematów przez takich odkopywaczy.
Przepraszam odniosłem takie wrażenie gdyż na temat tego genialnego przedsięwzięcia nikt "ważny" nie wypowiadał się od prawie miesiąca a i tak większość pisała że to dużo pracy i nie da rady zrobić a założyciel tematu to chyba na black liste trafił
Ano szkoda że tylko dowiem się później bo chciałem się w taki turniej zaangażować ale już trudno :)