Klan: Brak Poszukuje :D Pomógł: 3 razy Wiek: 20 Dołączył: 20 Sty 2007 Posty: 254 Skąd: Bytom
Wysłany: 06-02-10, 16:32
Moja propozycja jest taka kto jest adminem grupy cs-portal.net na steam niech tam spamuje wysle wiadomosc do wszystkich na pewno ktos wejdzie ja tak robilem w swojej grupie reklamowalismy serwer i zawsze sie kogos zwerbowalo :D
ps pozatym wydaje mi sie ze to forum pomalu umiera nie ma juz tego co kiedys obym sie mylil
_________________ you know who.th
Wiecej Sprzetu Niz Talentu ?
Skill Czy Fart ?
A.C.A.B.
Nie tyle co forum ale serwery.Forum umiera bo nikt się nim nie zajmuję , kupowanie nowych serwerów to nie rozwiązanie , z resztą co ja tam wiem.
Grać będę na pewno.
Klan: Brak Poszukuje :D Pomógł: 3 razy Wiek: 20 Dołączył: 20 Sty 2007 Posty: 254 Skąd: Bytom
Wysłany: 06-02-10, 17:42
masz racej porobilo sie teraz multum sieci serwerow i nie ma juz tyle ludzi co kiedys tak samo jak mamy jeden serwer to trzymajmy sie go a nie ciagle zmienianie ip....nastaly ciezkie chwile....
_________________ you know who.th
Wiecej Sprzetu Niz Talentu ?
Skill Czy Fart ?
A.C.A.B.