Zagłosowałem na CS 1.6.. Chodź na samym początku więcej grywałem w Counter Strike Condition Zero.. Przechodzac znowu na cs 1.6 strasznie raziła grafa i nie chciałem iść.. Ale wiadomo większa frekwencja "lepsza grywalność" koledzy grali więc nie miałem wyjścia.. Dlatego głosuję na 1.6
Klan: None Pomógł: 38 razy Wiek: 16 Dołączył: 28 Paź 2008 Posty: 1969 Skąd: Kraków
Wysłany: 27-06-09, 03:40
Heh... mam podobnie ex0n , próbowałem grać w inne wersje CS lecz to wszytko jakoś nie szło ze sobą w parze . Czasem bardziej mi się podobał ten , czasem ten a raz to w ogóle na MMORPG się przeniosłem . U mnie również większość głosuje na 1.6 , chociaż jak bym miał lepszego kompa to bym się skusił na CS ONLINE .
_________________ "Musimy pamiętać ,że po nocy słońce na nowo wschodzi"
Wysłany: 07-11-09, 21:44
Ja również wybrałem cs 1.6 on ma to coś ;p Grałem przez jakiś czas w CSS lecz grafika mi się nie podobała xD w 1.6 gram najwięcej czasu jestem do niego przywiązany XD w css nie podobało mi się do jak oni chodzili ... w CsCZ mi sie lagowało nie wiem czemu ;/ w cs 1.6 jest wszystko takie jak ma być grywalność 10 grafika nie szczyci lecz mi się podoba 10 i te niezapomniane przeżycia Bezcenne ;p