Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: jak zmienic ip w cs?

  1. #1
    Junior Member
    Dołączył
    Mon Mar 2007
    Przegląda
    hiszpania
    Posty
    1
    a jak zmienic ip w cs,ie bo ja mam non-steam ikazdy ma prawie to samo ip i jak to mzienic???????

  2. #2
    jakubek1152, na każdy inny problem zakładaj osobny temat..

    Napisz coś więcej opisz dokładnie o co Ci chodzi bo trudno się domyśleć po tym skromnym opisie problemu z czym masz dokładnie doczynienia..? I jeszcze trudniej pomuc..

    Chodzi Ci o zmiane ip przy stawianiu serwera?
    Czekam na odp.

  3. #3
    Przyjaciel
    Dołączył
    Mon Dec 2006
    Przegląda
    ...
    Posty
    621
    Jesli ci chodzi o tym co mysle a jak masz neostrade to sie rozlocz i polocz i masz inne.

  4. #4
    Junior Member
    Dołączył
    Sat Nov 2007
    Przegląda
    Łochow
    Posty
    2
    A Jesli mam internet radiowy. To jak moge zmienic ip.

  5. #5
    Moderator

    Dołączył
    Sun Mar 2007
    Przegląda
    Szczytna
    Wiek
    20
    Posty
    1,827
    nie mozesz.
    `FRISTAJLO__- // To nie śpiew, to rap...
    [img]http/www.speedtest.net/result/894805203.png[/img]

  6. #6
    Junior Member
    Dołączył
    Sat Nov 2007
    Przegląda
    Łochow
    Posty
    2
    no to sobie nie pogram

  7. #7
    Senior Member
    Dołączył
    Thu Nov 2007
    Przegląda
    wroclaw
    Posty
    198
    a co moze masz bana na serwie i chcesz miec inne ip?? dlatego se nie pograsz?

Podobne wątki

  1. Jak zmienic kolor celownika
    Przez LiViTaN w dziale Problemy z CS 1.6
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 04-02-2009, 16:33
  2. jak to zmienic
    Przez LiViTaN w dziale Problemy z CS 1.6
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 04-02-2009, 10:15

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •