Klan: None Pomógł: 38 razy Wiek: 16 Dołączył: 28 Paź 2008 Posty: 1976 Skąd: Kraków
Wysłany: 01-05-09, 00:47 Na jakim modzie najchętniej spędzasz czas?
Witam , z czego sama nazwa wskazuje chciałbym się dowiedzieć lecz nie tylko ja na jakim modzie najczęściej spędzacie czas ?
• Death Run
• Diablo Mod
• Team Play
• Fun For All
• War3FT
• Zombie Mod
• Poke Mod
• Death Match / HSOnly
• 4 Fun
• KZ /Wspinaczka
• Knife Arena
• Hide and seek
• Super Hero Mod
• Bunny Hop
• Gun Game
Proszę o uzasadnienie swojej odpowiedzi, co Wam się w tych serwerach najbardziej podoba i dlaczego wybieracie akurat ten serwer .
_________________ "Musimy pamiętać ,że po nocy słońce na nowo wschodzi"
Klan: JVC Pomógł: 12 razy Dołączył: 06 Lis 2008 Posty: 671 Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: 01-05-09, 08:17
TP to nie mod.
SHM (Superhero) - Jest dosyć "porąbany".. Jest bardzo dużo herosów (supermen i cała reszta).
KZ - Lubię poskakać. Lecz jedynie serwery z tzw. "Check Point". Wpisujesz "/cp" wyskakuje Ci lista "Create new", "Go to" itd.
HnS (Ganiany) - Bardzo "fajny" mod. Trochę go nie ogarniam..
_________________ I kissed a girl and I liked it..
Ostatnio zmieniony przez v0js` 01-05-09, 15:23, w całości zmieniany 1 raz
Death Run, Diablo Mod, Zombie Mod, -Death Match / HSOnly = uzasadnienie :
Death Run- Zabawa na całego, dużo śmiechu i zabawnych sytuacji :D
Diablo Mod- Ninja głównie przez tą postać tam gram uwielbiam jak inni się wkurzają i płaczą bo ich od tyłu zaszedłem :P
Zombie Mod- Można ładną sieke zrobić no i mój kumpel z reala ma na jednym serwie admina xD
Death Match / HSOnly- prosta, łatwa, przyjemna rozgrywka, nie trzeba czekać tak długo do końca rundy i ogólnie fajnie się gra .
Klan: www.reaktywacja.info Pomógł: 1 raz Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 56 Skąd: Niepołomice
Wysłany: 01-05-09, 12:41
Hehe prawde mowiac gram tylko na War3FT ale na sourcie :p
Czasem wlacze 60slotowego ZombiModa jak mi sie nudzi, DR fajny ale nie mam czasu
Deathmatch czasem zagladne
Ja teraz na deadrun- ponieważ jest tam mnóstwo zabawy.
Ale jak był war3- to na nim grałem ponieważ można wbijać lvl-e i są fajne skille.
niestety na non steam bo nie mam steama.
Pozdrawiam
Owszem, ale na pw mogłeś napisać.
Dm +Hs- bo można łape poćwiczyć
GG- fajna zabawa
War3- b. fajny mod, fajna zabawa jak się gra z ogarniętymi graczami.
Klan: Steal Force Guard Pomógł: 3 razy Wiek: 18 Dołączył: 01 Wrz 2007 Posty: 697 Skąd: Piaseczno
Wysłany: 08-05-09, 14:03
Ja ogólnie gram na serwerach DM, oraz GG(co nie zostało dodane do ankiety), ponieważ można się sprawdzić, jakiego ma się naprawdę skilla
Ostatnio zacząłem również grać na SoccerJam'ie
Grałem kiedyś na zombie modzie ale tam wszystkie mapy są ciemne co nie sprzyja dobraj zabawie a jedynie przestraszeniu się, a dlaczego war3FT bo znudziłą mi sie tradycyjna rozgrywka a po 2 gdy czytałem o cs na wiki.. to ten mod najbrdiej mi sie spodobał więc sobie na nie teraz pykam.